29 Nisan 2024

2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına Üsküdar Üniversitesi olarak katılım sağladık.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen “2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı” 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, “Kalite odaklı bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesine vurgu yaparak; Yükseköğretimde kalite güvencesi standartlarını yükseköğretim sisteminin bütün alanlarına yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.
YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak “Üniversitelerin kalite güvencesi sistemlerinin kurulması”nın önemine işaret ederek; üniversitelerin dijital dönüşüme destek verdiklerini, veri takibi ve analizlerin etkin şekilde gerçekleştirilmesini hedeflediklerini belirtti.
Konferansa Üsküdar Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Danışmanı Serdar Karagöz ve Kalite Yöneticisi İlknur Güzel, YÖKAK Öğrenci Komisyonu üyesi öğrencimiz Gizem Şahin de katılım gösterdi.