10 Nisan 2024

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Radyo, Televizyon ve Sinema programları İLAD tarafından 5 yıl süreli olarak akredite edildi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı ile Radyo, Televizyon ve Sinema programı İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) tarafından 5 yıl süreli akreditasyon almaya hak kazandı. Akreditasyon kararı İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz imzasıyla Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına bildirildi.